Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ωραία λόγια κ Αβραμόπουλε και τώρα τι;……..


Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, έκανε χθες την ακόλουθη δήλωση:
«Συνήλθε, σήμερα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, και ξεκίνησε τις εργασίες της, η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Ένα Συνέδριο το οποίο συνιστά....
ιστορικό σταθμό στην πορεία της παράταξής μας, σηματοδοτώντας, μέσα από τη στρατηγική ανασυγκρότησή της, μία νέα αρχή.
Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει ριζοσπαστικά σε δομές, οργάνωση και στρατηγική. Ανακτά τη σχέση της με την κοινωνία, ανασυντάσσει τις δυνάμεις της, αναπτύσσεται στην ευρύτερη Κεντροδεξιά και ανοίγει την πόρτα στα σύγχρονα ρεύματα της εποχής, επαγγελλόμενη τη νέα μεταπολίτευση. Τα 800.000 μέλη της, ενεργά στη νέα διαδικασία, διευρύνουν και εμβαθύνουν τη Δημοκρατία, ανανεώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τις αντιλήψεις και την ιδεολογία που τη στηρίζουν.
Η παράταξή μας ξαναγίνεται κυρίαρχη στην πολιτική και την κοινωνία και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης για το μέλλον. Με την κοινωνία μπροστά, ξεκινάμε, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την πολιτική, το Λαό μας και την Πατρίδα μας».
Εμείς εδώ από τη βάση λέμε:
Καλά είναι όλα αυτά τα ωραία λόγια κ. Αβραμόπουλε, αλλά επί του πρακτέου τι μέλλει γενέσθαι;
Εδώ έχουμε 800.000 μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν στις προσυνεδριακές διαδικασίες και να μιλήσουν. Τι θα γίνει με το θέμα αυτό; Ποιες διαδικασίες θα ακολουθηθούν;
Περιμένουμε το ταχύτερο το κόμμα να βγάλει σχετικές ανακοινώσεις. Σε λίγες μέρες (21-2-2010) έχουμε την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη στο ΣΕΦ και δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε ποιοι θα συμμετάσχουν, ούτε τι θα κάνουν όσοι συμμετάσχουν.
Δηλαδή, απλά θα χειροκροτήσουμε και θα φύγουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: