Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Παραιτήθηκε η ΝΟΔΕ Γρεβενών

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η Νέα Δημοκρατία μετά την Εκλογή του νέου Προέδρου της και τις αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής βαδίζει πλέον μέσα από μια σειρά Προσυνεδριακών θεματικών ενοτήτων [Οικονομία – Γεωργία -Υγεία - Παιδεία…..] προς το Συνέδριο του Ιουνίου 2010. Σε αυτό θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα αρχών και θέσεων, με το οποίο θα απαντά στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών του σήμερα και του αύριο.
 Σ’ αυτή την πορεία χρειάζονται νέες ιδέες και αντιλήψεις, ανανέωση και εκσυγχρονισμός. Νέες θέσεις - προτάσεις και πολιτικές με όραμα, που δίνουν ελπίδα και προοπτική.
Ήδη οι εκατό ημέρες ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν.....
την αισιοδοξία και ελπίδα των πολιτών σε καθημερινή αγωνία - άγχος και απογοήτευση.
Σε επιβαρύνσεις σε νέους φόρους, σε μπλόκα αγροτών, σε αβεβαιότητα, απέδειξαν πως ούτε υπήρχε και ούτε υπάρχει συγκροτημένο πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας.
Η θεωρία πως για όλα φταίει η Νέα Δημοκρατία, πλέον δεν πείθει.
Χρειάζεται ως εκ τούτου άμεσα, ανασυγκρότηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Νέοι άνθρωποι πρέπει να αναλάβουν τα ηνία και να οδηγήσουν τη χώρα στο αύριο.
Αρχή μας είναι η ενθάρρυνση, η διευκόλυνση και η προώθηση αυτών των προσώπων και προοπτικών.
Μη θέλοντας να σταθούμε φραγμός και για να επιταχύνουμε αυτές τις εξελίξεις, υποβάλαμε ήδη τις παραιτήσεις μας στην Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος.
Θα θέλαμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους επώνυμους, μα πάνω απ’ όλα τους ανώνυμους - τους απλούς φίλους και αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, για την συνεργασία και βοήθεια που είχαμε στο δύσκολο για το κόμμα μας προηγούμενο διάστημα".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: