Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Αντώνη Σαμαρά, μακριά από τις επιλογές Παπανδρέου.


H κ. Μπακογιάννη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία δεν αντιληφθήκαμε να τα διαψεύδει, φέρεται να μίλησε απότομα στον κ. Καραμανλή κατά το βράδυ των εσωκομματικών εκλογών.
Εμείς αναρωτιόμαστε τι θα είχε συμβεί αν η κ. Μπακογιάννη είχε αποστασιωπηθεί έγκαιρα από τις κυβερνητικές επιλογές του κ. Καραμανλή. Πιστεύουμε ότι η κ. Μπακογιάννη θα ήταν σήμερα σίγουρα αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ίσως και πρωθυπουργός της χώρας. Δυστυχώς για εκείνη η ταύτισή της.....
με τις κυβερνητικές επιλογές του κ. Καραμανλή της κόστισε ανεπανόρθωτα πλέον.
Την εισαγωγή αυτή την κάναμε για να επισημάνουμε στον σημερινό αρχηγό του κόμματος, τον Αντώνη Σαμαρά, πως τυχόν ανοχή του προς τις κυβερνητικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ και του κ. Παπανδρέου ή ακόμα χειρότερα στήριξη αυτών θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα στη συνείδηση του κόσμου. Γι’ αυτό:
Αντώνη Σαμαρά,
Αποστασιοποιήσου έγκαιρα από τις επιλογές του κ. Παπανδρέου και του κ.Καραμανλή.
Ο κόσμος δεν θέλει να δει στο πρόσωπό σου έναν άλλο Γιώργο Παπανδρέου, ούτε φυσικά έναν νέο Κ. Καραμανλή. Τέτοιους είχε και έχει. Από εσένα περιμένει το διαφορετικό, την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Στο πρόσωπό σου επιζητεί να βρει τον επαναστάτη που θα σαρώσει το παλιό πολιτικό σύστημα και όχι έναν πολιτικό που συναινεί στην οικονομική του εξόντωση. Δεν τον ενδιαφέρουν κάποιες οικονομίστικες προτάσεις περί δήθεν ανάπτυξης κ.λ.π. που γίνονται μέχρι τώρα.
Θέλει επαναστάτη, θέλει τιμωρό, θέλει μεταρρυθμιστή. Εξάλλου κι’ εμείς γι’ αυτό σε επιλέξαμε.
Αντώνη Σαμαρά,
Εμείς εδώ στη βάση σου λέμε, πως η μέχρι σήμερα στάση σου είναι χλωμή και μας έχει παγώσει. Αν το επιτελείο σου δεν έχει ιδέες, άλλαξε το επιτελείο σου. Βρες άλλα ικανά άτομα. Έχεις 800.000 για να επιλέξεις.
Πάντως κάνε κάτι, χανόμαστε….

Δεν υπάρχουν σχόλια: