Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Διαχείριση της σήψης στην Νέα Δημοκρατία....




Καλώς ή κακώς και πέρα από κομματικές τοποθετήσεις, ο Πρόεδρος του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς , έχει αναλάβει το βαρύ φορτίο των ελπίδων, πολλών Πολιτών της χώρας.
Πέρα από τον θεσμικό ρόλο που του αναγνωρίζει (και του αναθέτει ) το Σύνταγμα, ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παρέλαβε ένα Κόμμα μαστιζόμενο από λαμόγια κάθε είδους .
Αυτά τα ίδια λαμόγια, τον... πλησίασαν, αμέσως, ως γυμνοσάλιαγκες και «εντάχθηκαν» στο περιβάλλον του, ακριβώς όπως.....
είχαν ενταχθεί και στο περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή και όπως θα εντάσσονταν στο περιβάλλον της Ντόρας, αν -κακή τη μοίρα- είχε εκλεγεί στον Προεδρικό θώκο .
Και είναι αυτά, τα ίδια λαμόγια, που εξακολουθούν τις απαράδεκτες συμπεριφορές εντός του Κόμματος.
Συμπεριφορές που, πέρα από όλα τα άλλα, φτάνουν μέχρι του να..χρεώνουν στη ΝΔ όχι μόνο τους λογαριασμούς τηλεφώνου του σπιτιού τους (!!!) αλλά και τον λογαριασμό των κινητών τους, πολλά από τα οποία τους έχει παραχωρήσει το Κόμμα, άγνωστο για ποιο λόγο και με ποιο σκεπτικό.
Την ίδια ώρα, τα ίδια λαμόγια απολαμβάνουν πλήρη αργομισθία από το Κομματικό Ταμείο, του οποίου τα χρήματα, όπως είναι γνωστό, είναι χρήματα του ¨Έλληνα φορολογούμενου Πολίτη. Και το παίζουν και παράγοντες.
Εύλογα, λοιπόν, δημιουργείται το ερώτημα:
Και ο κατά τεκμήριο (και με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις) καθαρός Αντώνης Σαμαράς τι κάνει;
Έχει αποδεχθεί την μοίρα του και τον εγκλωβισμό του στις πρακτικές και στην νοοτροπία πού οδήγησαν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και την χώρα και το πολιτικό σύστημα στην σημερινή κατάντια;
Δεν έχει υποχρέωση, προς το Λαό αλλά και προς την συνείδησή του, να σπάσει τα όποια δεσμά κάποιοι προσπαθούν να του επιβάλουν και να προχωρήσει στις αναγκαίες ρήξεις, που θα οδηγήσουν στην κάθαρση;
Να καθαρίσει την κόπρο;
Κάθαρση χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία. Για να έχει ελπίδες ότι θα επιβιώσει και θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σημαντικού τμήματος του Ελληνικού Λαού ,που καλώς η κακώς πιστεύει στις Αρχές της.

Από το taxalia


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: