Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Δεν μας άρεσε που είδαμε τον Σαμαρά στον ΔΟΛ.


Θα πρέπει να πούμε την αλήθεια. Δεν μας άρεσε που πήγε ο Αντώνης Σαμαράς στον ΔΟΛ. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είχε αναλάβει ποτέ την εξουσία από το 1981 και μετά και υπήρχε στη θέση του ένα κεντρώο κόμμα η χώρα μας σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετική και πάντως σε καλύτερη μοίρα, εκτός και αν κάποιοι θεωρούν πως αυτό που ζούμε σήμερα είναι η καλή μας μοίρα.
Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν μετά το 1981 επιδόθηκε.....
συστηματικά στην αλλαγή της κοινωνίας σε μια κρατικοδίαιτη σοσιαλιστικού τύπου κοινωνία που θα ζούσε με δανεικά και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Βασικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξαν πολλά ΜΜΕ, όπως και αυτά που διαχειρίζεται ο ΔΟΛ.
Ήταν σοβαρό σφάλμα του Κ. Καραμανλή που δεν συγκρούστηκε με τα συμφέροντα που διαχειρίζονται αυτά τα ΜΜΕ, αλλά προτίμησε να διαχειριστεί μια κατάσταση που επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα. Από το διαδίκτυο πληροφορούμαστε ότι όλα αυτά τα ΜΜΕ συναποφάσισαν να ζητήσουν από την κυβέρνηση να τους αυξήσει την κρατική διαφήμιση την οποία πληρώνουμε εμείς και μάλιστα σε εποχές σκληρής λιτότητας και περικοπών μισθών.
Εμείς περιμένουμε από τον Αντώνη Σαμαρά να συγκρουστεί μαζί τους και όχι να διαχειριστεί την ίδια κατάσταση. Επομένως, τουλάχιστον δεν μας άρεσε να βλέπουμε τον δικό μας ηγέτη να πηγαίνει στα γραφεία του ΔΟΛ και να διαρρέει στη συνέχεια η παράπλευρη φωτογραφία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: