Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αποχώρησε το ΚΚΕ, υπέρ κυβέρνησης και εναντίον ΝΔ ο Καρατζαφέρης.....

Αποχώρησε από τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα νέα μέτρα στην Ολομέλεια της Βουλής το ΚΚΕ. Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, την ώρα που οι εργαζόμενοι απαντούν στα μέτρα με κινητοποιήσεις
«Εμείς σας πολεμάμε καθαρά … δεν υπάρχει κάτι για να συζητηθεί … για μας αυτό ήταν» είπε η Αλέκα Παπαρήγα, ανακοινώνοντας την απόφαση του κόμματός της να αποχωρήσει από τη συζήτηση.
 «Δεν έχετε τη νομιμοποίηση να διαπράξετε αυτό το έγκλημα σε βάρος......
της ελληνικής κοινωνίας», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας
Μετά το εξάμηνο θα αναγκαστείτε να πάρετε κι άλλα μέτρα, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και κάλεσε την κυβέρνηση να πει τι άλλα αναπτυξιακά μέτρα θα λάβει. «Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει να βγάλει την επόμενη χρονιά με δέκα μισθούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αντιθέτως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  στήριξε την κυβέρνηση και επιτέθηκε στη …ΝΔ.  «Δύο είναι οι επιλογές, μία να ναρκοθετήσω την προσπάθεια του Παπανδρέου ή να στηρίξω τον πρωθυπουργό στη δύσκολη μάχη για τη χώρα. Έτσι στηρίζω την πατρίδα μου και όχι με τσιρίδες», είπε ο Γ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Η θέση της ΝΔ είναι «είμαστε μαζί λέμε να συναινέσουμε, αλλά μόλις οι άλλοι κάνουν λάθη κάνουμε στροφή 180 μοίρες»
Ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου έκανε επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς.

Από το ANTI WEBLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια: