Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

«Έλεος, δεν θέλω άλλο Παυλόπουλο»...


Για την περίπτωση που στην Ρηγίλλης έχουν απορίες για τα γκάλοπ:
 Εδώ και μερικούς μήνες η  οικονομία  μονοπωλεί την πολιτική επικαιρότητα. Ειδικότερα, μετά  την εξαγγελία των μέτρων λιτότητας, οι πολίτες δικαίως ανησυχούν για το μέλλον της και την πορεία της χώρας.
 Ποια ήταν η απάντηση της Ν.Δ; Ανακοίνωσε 23 μέτρα από τα οποία,  αν ρωτήσετε τυχαία ένα πολίτη στο δρόμο, θα εκπλαγώ, αν  θυμηθεί, έστω και ένα!
Αντί η Ν.Δ. να συγκροτήσει μια ολιγομελή ομάδα ειδικών  περί τα οικονομικά και να ενημερώνει δυο τρείς φορές την εβδομάδα υπεύθυνα την  κοινή γνώμη για τις θέσεις της, περιορίζεται στις ομιλίες του Σαμαρά (που είναι άψογες, αλλά δεν εκλαϊκεύονται) και κάτι μακροσκελείς....
ανακοινώσεις των αναπληρωτών τομεαρχών, που όμως δε διαθέτουν το ειδικό βάρος για να σηκώσουν το φορτίο της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση.
 Έτσι ουσιαστικά η κυβέρνηση αλωνίζει μόνη της
 Την Παρασκευή, στην Βουλή, ο κ. Παπουτσής επιτέθηκε, με πρωτοφανή σφοδρότητα, κατά του Οικονομικού Επιτελείου της Κυβέρνησης, άρα και κατά του Πρωθυπουργού που τους στηρίζει. Και η αντίδραση της  Ν.Δ;  Αντί να προκαλέσει ονομαστική ψηφοφορία και να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, …διασκέδαζε παρακολουθώντας το θέαμα.
Την Κυριακή ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον κ. Σαρκοζί και μονοπώλησε τα δελτία ειδήσεων. Τι είχε προγραμματίσει η Ν.Δ; Το απόλυτο τίποτα
Τη Δευτέρα ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με την κα. Κλίντον, η οποία προεξόφλησε  την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Υπήρξε κάποια αντίδραση της Ν.Δ. την οποία δεν πήρα χαμπάρι; Αντέδρασε βέβαια η …αυτοκράτειρα το βράδυ στο Χατζηνικολάου και προσπάθησε να πιστωθεί το Βουκουρέστι, χωρίς να αναφέρει το όνομα Καραμανλή
 Τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε σε μια εκδήλωση γυναικών. Τι μονοπώλησε τη συνάντηση; Η διαφοροποίηση του κ. Αβραμόπουλου!
Και κάτι ακόμα για τις ομιλίες του κ. Σαμαρά: Εξαιρετικά κείμενα, άριστα δομημένα, με αρχή, μέση  και τέλος και ξεκάθαρη στόχευση. Μήπως είναι καιρός ΕΣΤΩ και ΜΙΑ ΦΟΡΑ  να αφήσει τα χαρτιά, να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια και να μιλήσει  από  την ψυχή του;
 Τέλος, τη Δευτέρα, αλλά και την προηγούμενη, είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες δημοσκοπήσεις. Ποια ήταν η αντίδραση της Ν.Δ; Δεν την πήρα χαμπάρι. Είδα βέβαια το βράδυ τον κ. Παυλόπουλο, εκ των αρχιστρατήγων της συντριβής, να εκπροσωπεί για πολλοστή φορά τη Ν.Δ!!!
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ  ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ;
ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!
Έλεος πια!
 Ημεροδήκτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: