Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Αλλοίωση του εκλογικού σώματος.


Το ΠΑΣΟΚ είδε ότι ακόμα και στα χειρότερα της Νέας Δημοκρατίας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους ψήφους που πήρε στις εκλογές του 2004 και αποφάσισε να αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας με 250.000 μετανάστες ψηφοφόρους.
Αν μάλιστα το ΠΑΣΟΚ, καταφέρει είτε ουσιαστικά είτε τεχνηέντως, μέσα από δημιουργικές λογιστικές, να ξεπεράσει λίγο την πίεση της κρίσης και αρχίσει να παίρνει και κάποιες αναβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους, που με τόση προθυμία τώρα υποβαθμίζουν, τότε η Νέα Δημοκρατία θα κάνει τουλάχιστον 20 χρόνια να ανέβει στην εξουσία.
Γι’ αυτό δεν πρέπει να φοβηθούμε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και να ζητήσουμε τώρα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το θέμα αυτό. Δεν πρέπει να συναινέσουμε. Ας αναλάβει το ΠΑΣΟΚ το πολιτικό κόστος της απόφασής του.
Ο Πρόεδρός μας.....
ο Αντώνης Σαμαράς, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ζητώντας την εφαρμογή του Συντάγματος, προκειμένου να αποφανθεί ο ίδιος ο λαός. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι είναι ωριμότεροι και πιο πολιτισμένοι από εμάς ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Ραγκούσης. Αν οι τελευταίοι αποφάσισαν να αλλοιώσουν το εκλογικό σώμα, εμείς ζητάμε πρώτα να αποφανθεί, με δημοκρατικές διαδικασίες, το ίδιο το εκλογικό σώμα. Το ποιος έχει δίκιο θα το κρίνει ο λαός.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω. Κρίμα για τη χώρα μας. Αναρωτιέμαι γιατί θα πρέπει εμείς να εξισλαμιστούμε;