Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Όσοι δεν αντέχουν τη δημοκρατία να φύγουν τώρα.




Τελευταία παρατηρούμε μια κινητικότητα από Ηρακλειδείς του Μητσοτακισμού, με εμφάνισή τους στα ΜΜΕ ή με αποχωρήσεις τους από το κόμμα. Ταυτόχρονα διαβάζουμε σε διάφορα blogs ή ακούμε διαφόρους δημοσιογράφους να προαναγγέλλουν διάσπαση στη Νέα Δημοκρατία, να μιλούν για κάποιο αριθμό βουλευτών κ.λ.π.. Μάλιστα πληροφορούμαστε ότι σύντομα θα δημοσιευτεί.....
και κάποια δημοσκόπηση (πάλι έρχονται τα φρούτα), που θα δείχνει λέει πεσμένο τον Αντώνη Σαμαρά και μεγάλη υπεροχή του ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας.
Δεν είμαστε σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζουμε αν υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια οργανωμένη κίνηση. Για ένα πράγμα είμαστε όμως βέβαιοι. Τέτοιες κινήσεις και τέτοια φημολογία έχουν ήδη αρχίσει να πριονίζουν την καρέκλα του Αντώνη Σαμαρά και να κονταίνουν την ηγετική φυσιογνωμία του αρχηγού μας.
Αν αυτή η κατάσταση άρχισε από τώρα φανταστείτε τι θα γίνει αργότερα σε κάποιες πιο δύσκολες στιγμές για το κόμμα.
Εμείς, ο απλός κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, που δεν έχουμε αρχηγικές ή εξουσιαστικές βλέψεις, θα παρακαλούσαμε (προς το παρόν), όποιον δεν αντέχει το δημοκρατικό αποτέλεσμα της 29-11-2009, να φύγει τώρα από το κόμμα.
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πόσα μέλη από τις 800.000 θα τον ακολουθούσαν. Γιατί αν τον ακολουθούσε οποιοσδήποτε αριθμός μελών, αυτό θα σήμαινε ότι αυτά τα μέλη δεν άντεξαν το δημοκρατικό σόκ που για πρώτη φορά, είναι αλήθεια, θα πρέπει να αισθάνθηκαν μέσα στο κόμμα.
Αυτό θα σήμαινε ότι αυτά τα μέλη δεν αντέχουν τη δημοκρατία και επομένως δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο. Όσοι δεν αντέχουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και την απόφαση του λαού της ΝΔ να φύγουν, δεν τους θέλουμε.

Unionist είπε...

Οσοι μιλουν για διασπασεις να κανουν αιτηση διαγραφης τους απο το κομμα, στο οποιο τοσο ευκολα γραφτηκαν για να ψηφισουν.
Τετοιοι ανθρωποι ζημειωνουν και εν τελει ντροπιαζουν και τους υπολοιπους.

Ανώνυμος είπε...

Χαζοί είστε ρε. Που να πάει ο μητσοτακισμός έξω από το μαντρί. Απλά θα συνεχίσει το πριόνισμα.

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνει ο Σαμαράς πως ανοίγει τις δημοκρατικές διαδικασίες στη βάση και θα δουν πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.