Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Οι νταβατζήδες της ιδεολογίας.

Βγήκαν οι νταβατζήδες της ιδεολογίας, τα κεντροαριστερά καλοταϊσμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και των blogs και άρχισαν τις ύβρεις εναντίον μας, για «παράταξη της προδοσίας» για «εθνικισμό» και «δεξιά στροφή». Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να λένε ότι εξαπατήσαμε τον ελληνικό λαό και ότι δεν πήγαν δήθεν να ψηφίσουν 782.136 Έλληνες πολίτες, αλλά ότι πήγαν οι μισοί και ότι έγινε δήθεν μυστική συμφωνία μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά, της Ντόρας Μπακογιάννη και του Παναγιώτη Ψωμιάδη, να εμφανιστούν οι ψηφοφόροι διπλάσιοι.
Γιατί φίλοι μας της Κεντροαριστεράς τόσος.....
πανικός και εκνευρισμός; Να έχει πανικό και εκνευρισμό ο κ. Καρατζαφέρης το κατανοούμε, εσείς όμως γιατί;
Εσείς φίλοι μας, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Εσείς έχετε ισχυρή ιδεολογία που υπερέχει της δικής μας και καθάρια δημοκρατικά αντανακλαστικά. Έτσι δεν είναι; Εσείς, αν δεν κάνουμε λάθος, δεν ήσασταν θιασώτες των "δημοκρατικών" καθεστώτων του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Κάστρο και άλλων «δημοκρατικών» ηγετών; Μήπως στην αριστερά δεν παρουσιάζεται και στη χώρα μας, το φαινόμενο των ισόβιων ηγετών;
Γιατί λοιπόν ανησυχείτε; Έχετε καταφέρει, προς τιμή σας, να ηγείται στην Ελλάδα η αριστερή ιδεολογία, ενώ έχει φυσικά καταρρεύσει και ξεχαστεί διεθνώς. Έχετε καταφέρει να αποτελείτε την πνευματική ηγεσία του τόπου και να αμείβεστε παχυλά μη επιτρέποντας το άνοιγμα της εκπαίδευσης.
Αφήστε μας λοιπόν και μας τους ταπεινούς «αντιδημοκράτες» να χαρούμε λίγο την αυθόρμητη συμμετοχή αυτού του μικρού αριθμού (των 782.136!!) πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες του μικρού μας κόμματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: