Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Έ, όχι και συναίνεση.




Διαβάζουμε στις φυλλάδες των λαμογίων της παρασιτικής άρχουσας τάξης ότι θα πρέπει να συναινέσουν λέει όλα τα κόμματα για να αναγκάσουν το λαό να δεχτεί τα οικονομικά μέτρα σε βάρος του. Μας παραμυθιάζουν τα διάφορα ΜΜΕ των νταβατζήδων της ενημέρωσης ότι ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς και ότι θα πρέπει να υποκύψουμε.
Για το ελληνικό φιλότιμο ρε γαμώτο!!!.
Ποιοι μας τα λένε και τι ρόλο παίζουν; Ο καθένας μας γνωρίζει.
Έχουμε κι έναν πρωθυπουργό, προϊστάμενο του πολιτικοοικονομικού συστήματος της χώρας, ο οποίος κινδυνολογεί ότι....
αν δεν δεχτούμε τα σκληρά οικονομικά μέτρα κινδυνεύει ακόμα και η Εθνική μας Κυριαρχία. Είναι μάλιστα ο ίδιος ο οποίος προεκλογικά έταζε στους πάντες τα πάντα, προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη θέση του πρωθυπουργού, ενώ όταν τον Μάρτιο του 2009 ζητούσε ο κ. Καραμανλής συναίνεση ο κ. Παπανδρέου την αρνήθηκε και ζητούσε εκλογές.
Έ λοιπόν όχι. Δεν θα πάρουμε συναίνεση.
Υπεύθυνοι γι’ αυτή την, όποια τέλος πάντων, οικονομική κατάσταση, είναι η κρατικοδίαιτη παρασιτική άρχουσα τάξη και οι εντολοδόχοι πολιτικοί της. Αυτοί λοιπόν θα πρέπει να πληρώσουν. Όχι ο λαός.
Αλίμονο αν ο Πρόεδρός μας, ο Αντώνης ο Σαμαράς δεχτεί να συναινέσει στην οικονομική αφαίμαξη του ελληνικού λαού, που βαφτίζεται αναδιανομή του εισοδήματος, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει και να τρέφεται, σε βάρος μας, η κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα της χώρας.
Δεν τον ψηφίσαμε γι’ αυτό το πράγμα. Έχουμε τις δικές μας προτάσεις σαν κόμμα.
Ελπίζουμε να μην το κάνει. Τώρα έχει 800.000 μέλη στο πλευρό του, που διψούν να έρθει η εξουσία στο λαό, για να βάλει τον καθένα στη θέση του. Αν κάνει όμως το λάθος να στηρίξει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ θα έχει 800.000 εξαγριωμένους πολίτες απέναντί του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: