Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Debate θέλει τώρα η κ. Μπακογιάννη.


Ξαφνικά η κ. Μπακογιάννη ζητάει επιμόνως ένα τηλεοπτικό debate με τον Αντώνη Σαμαρά.
Εμείς έχουμε να πούμε στην κ. Μπακογιάννη.
Ντόρα, γιατί στο Συνέδριο, που εκπροσωπούσε όλους εμάς δεν ανέπτυξες όσα τώρα θέλεις να αναπτύξεις; Γιατί έστω δεν πρότεινες να γίνει εκεί ένα debate με ερωτήσεις συνέδρων, όπως είχε προτείνει και ο κ. Μεϊμαράκης; Εμείς πάντως εδώ στη βάση σου λέμε ότι δεν βλέπουμε σωστό να μην ανοίγεις διάλογο μαζί μας και να θέλεις να ανοίξεις διάλογο με δημοσιογράφους.
Εξάλλου, αρκετά έχει τραυματιστεί το κόμμα μας. Δεν θέλουμε και άλλη πόλωση και μάλιστα με μεσάζοντες τους δημοσιογράφους. 

2 σχόλια:

Parapanhsios είπε...

Ο κιτρινισμός που διέρχεται αυτή η γυναίκα δεν έχει όρια, εκτός αν δεν αντιλαμβάνεται τι της λένε ή δεν θέλει να παραδεχθεί το λογικό της τοποθετήσεως του αντιπάλου της (επικίνδυνο!!). Τι έλεγε ο Μειμαράκις στο Χατζηνικολάου;: Να μη εμφανίζονται στα κανάλια δυό - δυό οι ΝΔτες ώστε να γίνονται στόχος ειρωνικών σχολίων των δημοσιογραφίσκων. Ποιός της είπε οτι οι ΝΔτες δεν γνωρίζουν ποιόν θα επιλέξουν; Και με ποιά κριτήρια; Ο καθε ένας, με το χέρι στη καρδιά και την λογική στο μέλλον της παράταξης και του τοοπου θα αποφασίσει. Αφήστε τον επιτέλους "αβοήθητο" μια ουσιαστική φορά να αποφασίσει με βάση τη δική του λογική. Τι φοβάστε από το πλάτεμα της δημοκρατικής διαδικασίας επιλογής; Γιατί τους θέλετε μαντρωμένους στα δικά σας καλούπια και συμφέροντα; Βαρεθήκαμε να αγωνιζόμαστε για τη παράταξη, την ιδεολογία και τις αξίες της και εσείς να τις προδίδεται προς χάριν προσωπικών αντιλήψεων και ενίοτε συμφερόντων.
'Αλλωστε, τι θα ήταν η Ντόρα αν δεν ήταν κόρη του Μητσοτάκη και τέως σύζ. τυ Μπακογιάννη; Θα είχε φθάσει εκεί που είναι τώρα;

Unionist είπε...

Debate ζηταν απεγνωσμενα παντα οσοι χανουν. Ο Μητσοτακης ζητουσε απο τον Παπανδρεου το 93. Ο Εβερτ απο τον Σημιτη το 96. Ο Καραμανλης ζητησε δευτερο απο τον Παπανδρεου το 2009, και τωρα η Ντορα απο τον Σαμαρα