Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Φίλε Νικήτα Κακλαμάνη μην εκτίθεσαι.


Φίλε Νικήτα, εμείς όλοι που σε στηρίξαμε στην εκλογή σου στο Δήμο της Αθήνας, σου λέμε να μην εκτίθεσαι τόσο πολύ.
Δεκτή η προτίμησή σου προς την κ. Μπακογιάννη, και σεβαστή η απόφασή σου να μην στηρίξεις τον Αντώνη Σαμαρά, που σε τίμησε κάποτε με την εκλογή σου στην Ευρωβουλή, στεναχωρώντας και διαρρηγνύοντας τότε τη σχέση του με τον φίλο του Δημήτρη Σταμάτη για χάρη σου.
Γι’ αυτό σου λέμε. Λίγο μέτρο στα λεγόμενα και στις ενέργειές σου θα ήταν χρήσιμο για την ενότητα της παράταξης και για το πολιτικό σου μέλλον.

1 σχόλιο:

Unionist είπε...

Οχι μονο μετρο... αλλα και να παψει πλεον να χρησιμοποιει αθεμιτα μεσα για να βγαλει τη Μπακογιαννη. Που ακουστηκε να πληρωνω εγω φορους στο Δημο για να παιρνει αυτος τηλεφωνα και να τις φτιχνει υλικο προσελκησης ψηφοφορων;
Και δεν περιμεναμε το Μακη να μας το αποκαλυψει (αυτος απλως παρουσιασε χειροπιαστη αποδειξη)... όποιος παρακολουθουσε τα γεγονοτα και δεν ζουσε σε αλλο κοσμο θα το ειχε παρει πρεφα.

Σεβομαι την αποψη ολων οσων συμπορευτηκαν με Μπακογιαννη (κι ας ειναι μερικοι γλυφτες, δεν σεβομαι τους ιδιους αλλα το δικαιωμα τους). Αν καποιος ομως απο αυτη την εμπειρια μου αφησε κακη γευση ηταν ο Κακλαμανης, για το μαχαιρωμα στον Σαμαρα και ιδιαιτερα για τις παρανομες μεθοδους του.

Κακη εντυπωση μου αφησε και η Καλαντζακου. Δεν καταλαβαινω με τι λογικη καποιος απο το νομο σου (που χαρη σ'αυτον εκεχθηκε το 2000) τον φτυνει και παει με τη Ντορα για να εξασφαλισει μια θεσουλα στο μελλον! Αλλα φανταζομαι οτι οι Μεσσηνιοι, αν μη τι αλλο, θα της δωσουν να καταλαβει στις επομενες εκλογες. Βλεπεις, η Καλαντζακου νομιζε οτι η Ντορα στο μελλον θα τη θεωρουσε 'κρισιμο παικτη' στην εκλογη της αφου θα ειχε χτυπησει τον αντιπαλο της απο 'εντος των θυρων'... αλλα τωρα που αλλαξαν τα πραγματα, βλεπουμε ποιος ηταν πολιτικος, και ποιος γλυφτης...
Αντε γεια!