Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Τα Νεοφιλελεύθερα βαρίδια έσκασαν μύτη.

Χθες το βράδυ σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3, εμφανίστηκε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κοντογιανόπουλος και εντελώς αντιδεοντολογικά ασχολήθηκε με τις εσωκομματικές εκλογές του δικού μας κόμματος. Μάλιστα καταφέρθηκε με μεγάλο μένος εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, σε σημείο που τα λεγόμενά του να ξεφεύγουν από μια απλή πολιτική κριτική. Ταυτόχρονα σε κάποιο blog διαβάσαμε ότι και οκ. Ανδριανόπουλος στηρίζει την κ. Μπακογιάννη. Τώρα περιμένουμε και τον κ. Μάνο (στο κόμμα του οποίου ανήκε και ο κ. Σκυλακάκης) να εκδηλωθεί.
Φίλε Βασίλη, μήπως θυμάσαι την "καλή" κυβέρνηση της περιόδου 1990-1993, όταν ήσουν υπουργός παιδείας, με τις «καλές» ιδέες σου; Μήπως τότε δεν έγιναν.......
οι μεγάλες καταλήψεις των σχολείων; δεν σκότωσαν τον καθηγητή Τεμπονέρα; δεν κάηκε η Αθήνα και μαζί της κάηκαν και κάποιοι άνθρωποι;
Μπορεί κανείς να κατηγορήσει για πολλά τον Πρόεδρό μας τον Κ. Καραμανλή, όμως τουλάχιστον ένα θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε ως ορθό. Ότι πέταξε από την παράταξη όλα αυτά τα νεοφιλελεύθερα βαρίδια και μετέπειτα πασόκους και έτσι μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Πόσο δίκιο είχε τότε όταν διέγραφε όλους αυτούς και δεν τους ξαναδέχτηκε στο κόμμα.
Αν μάλιστα δεν έλεγε και εκείνο το περίφημο «Γιώργο καλώς ήρθες σπίτι σου», ίσως τώρα να μην είχε ούτε ο ίδιος, ούτε η Νέα Δημοκρατία πολιτικό πρόβλημα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν χάνει ευκαιρία να εμφανισθεί στο προσκήνιο, πλέον ως "υπεύθυνος" σχολιαστής και κριτικός. Αν θυμυθούμαι το παρελθόν του , μου θυμίζει λίγο ΟΦΑ. Αλλά τι φοβάται από τον Αντώνη; Τι τον ενδιαφέρει η ΝΔ; Ξέρω, να υπάρχει (ως) αντιπολίτευση. Τότε κάνει κακό στη Ντόρα που την υποστηρίζει, όπως άλλωστε η φωνή του ΠΑΣΟΚ ο Κακαουνάκις.