Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Κυριάκο Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία δεν είναι δύο κόμματα.

Ακούσαμε σήμερα έκπληκτοι τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλάει στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο κ. Χατζηνικολάου και να θέτει ζήτημα δύο τάσεων μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα έβαλε και διαχωριστικές γραμμές ορίζοντας τη μία τάση ως παραδοσιακή λαϊκή συντηρητική και την άλλη ως κεντρώα.
Φίλε Κυριάκο, μην προσπαθείς να δημιουργήσεις, από το τίποτα, τάσεις μέσα στο κόμμα μας σε στυλ ΣΥΡΙΖΑ.
Φίλε Κυριάκο,
Ξέρεις πολύ καλά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι.....
ενιαία με ενιαία ιδεολογία.
Ξέρεις πολύ καλά ότι τα μέλη του κόμματος απλά επέλεξαν και ψήφισαν για αρχηγό στο κόμμα και όχι διχοτόμηση του κόμματος. Τα μέλη επέλεξαν μεταξύ Αντώνη Σαμαρά, Ντόρας Μπακογιάννη και Παναγιώτη Ψωμιάδη αρχηγό και μόνο, στο ενιαίο κόμμα.
Άφησε λοιπόν αυτά τα περί δύο τάσεων μέσα στο κόμμα. Έχουμε την εντύπωση ότι έτσι σπέρνονται πολιτικά ζιζάνια και μπαίνουν διαχωριστικές γραμμές εκεί που δεν υπάρχουν. Λοιπόν, δεν θα σπάσουμε τη Νέα Δημοκρατία σε δύο κόμματα.
Φίλε Κυριάκο,
Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αν πιστεύεις ότι πρέπει να γίνουν οι οργανωτικές αλλαγές που πρότεινε η ίδια η κ. Μπακογιάννη, θα πρέπει να έρθεις στη βάση πρώτα για να επιλεγείς και αφού σε επιλέξουμε, μετά θα πας στο λαό.
Όλα αυτά που λες τώρα, θα μετρήσουν τότε.   

1 σχόλιο:

emily είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί εκπλήσεστε τόσο πολύ.Και ο πατέρας του το ίδιο λέει εδώ και χρόνια
http://www.antinews.gr/?p=24220