Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Επιτέλους τέλος.

Επιτέλους έφθασε η ώρα που εμείς τα απλά μέλη της βάσης στη Νέα Δημοκρατία περιμέναμε τόσα χρόνια.
Επιτέλους αύριο μας δίνεται η ευκαιρία να στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλο το αποτυχημένο πολιτικό κατεστημένο της παράταξης, που μας οδήγησε στο 33%.
Επιτέλους αύριο σπάμε τους μηχανισμούς, την οικογενειοκρατία και τις πολιτικές πατρωνίες στο κόμμα μας.
Επιτέλους αύριο αναπνέουμε καθαρό αέρα.
Επιτέλους τέλος.
Ψηφίζουμε μαζικά Αντώνη Σαμαρά. 

1 σχόλιο:

ΕΛΠΙΔΑ είπε...

Κάθε φορά που αυτό το αποτυχημένο πολιτικό κατεστημένο της παράταξης, μας οδηγεί στην ταπείνωση όπως στην τελευταία που μας οδήγησε στο 33%, υπάρχουν μερικές μπλε κουκκίδες στον Πράσινο Χάρτη της Ελλάδας που αντιστέκονται, που υπερασπίζονται μέχρις ενός και μέχρις τέλους τις ιδέες και τις αρχές της παράταξής μας . Είναι αυτοί οι άγνωστοι αγωνιστές της παράταξης που κάπου στην Μεσσηνία,την Λακωνία την Καστοριά και την Μακεδονία χρωματίζουν μπλε τα όνειρά μας και την προσδοκία μας για μια καλύτερη Ελλάδα. Αυτοί που κάποιοι τους θεωρούν δεδομένους τους αγνοούν και εξακολουθούν να ψαρεύουν αυτούς που παραπαίουν...
Όσοι κατάγονται από αυτές τις γαλάζιες περιοχές της Πατρίδας μας , είναι σίγουρο ότι μοιράζονται τα όνειρα και τις ελπίδες τους για την Ελλάδα που μας αξίζει, περισσότερο από τον καθένα. Πάντα ένα κέντρισμα ζήλιας και θαυμασμού με κέντριζε , όταν η δική μου περιοχή πρασίνιζε και αυτές οι κουκκίδες πάντα έμεναν πεισματικά γαλάζιες, απέναντι σε κάθε ρεύμα, απογοήτευση και πίεση...Ήθελα να ήμουν και εγώ από αυτή ,την γωνιά της Ελλάδας, που όλοι παρά την πίκρα ,τις δυσκολίες την απογοήτευση, την περιφρόνηση έκλειναν τα αυτιά και τα μάτια στις σειρήνες της εξουσίας.... και ψήφιζαν για τα ιδανικά τους.
Τώρα μπορώ με την ψήφο μου να ξεπληρώσω το χρέος μου σε αυτούς τους υπερήφανους ανθρώπους. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άξιος εκπρόσωπός τους, και σύντομα σε λίγες ώρες ο άξιος εκπρόσωπος όλων μας! Για την Ελλάδα της Ελπίδας!!!