Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Όλα είναι παζάρια μέσα στη Νέα Δημοκρατία.

Στο δελτίο των 8 μ.μ. απόψε  στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Χατζηνικολάου φώναζε, δείχνοντας εκνευρισμό, ότι όλες οι συμφωνίες μέσα στη Νέα Δημοκρατία είναι παζάρια, λέγοντας χαρακτηριστικά «παζάρια μαύρα κι’ άραχνα».
Αφού λοιπόν ένας δημοσιογράφος αυτού του διαμετρήματος, που γνωρίζει μάλιστα το κόμμα μας τόσο καλά από το παρελθόν, μιλάει ότι δεν υπάρχουν ιδεολογικές συμφωνίες μέσα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά όλα είναι παζάρια, εμείς τι να πούμε.
Λέμε λοιπόν ότι φυσικά και μέσα στη Νέα Δημοκρατία όλα ήταν μηχανισμοί και παζάρια, αλλά λέμε επίσης ότι όλα αυτά ή θα τελειώσουν στις 29-11-2009 ή θα συνεχιστούν, αλλά χωρίς εμάς. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει αυτός. Από το ΑΝΤ στον ΑΛΦΑ μετα στο ΑΛΤΕΡ όπου κονόμα δηλαδή, χωρίς παζάρια, αλλά μετά από πολύ σκέψη, ελεύθερη επιλογή. Σε μάθανε Χατζηνικολάου, και συ από τζάκι είσαι για τα τζάκια πολεμάς

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια , θέλει να σκαλίζουμε λίγο το παρελθόν του; Γιο; μπαμπά ΝΔ, επικεφαλής μαθητικής κίνησης ΝΔ απομακρύνθηκε γιατί θεωρήθηκε οτι διέδιδε μυστικά σε εφημερίδες ΒΗΜΑ κλπ. Αρα, σωστά, ξέρει αυτός από ....

Unionist είπε...

Ξεχασες ανωνυμε οτι ξεκινησε απο το Μεγκα. Τον ταιζε ο Βαρδινογιαννης τοτε ο μεγαλομετοχος, ο γιος του συμπολιτευτη με το Μητσοτακη (ε, ρε... πως ολα δενουν ετσι ωραια!)