Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Προσοχή. Μην πιστεύετε στις δημοσκοπήσεις.


Συναγωνιστές μας στη Νέα Δημοκρατία.
Προσοχή. Μην πιστεύετε σε καμία δημοσκόπηση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο εκλογικό σώμα και κανείς δεν μπορεί να εξαγάγει ασφαλή συμπεράσματα από ψηφοφόρους φαντάσματα. Από πολίτες που απαντούν ότι θέλουν για να κάνουν ακόμα και πλάκα.
Κυρίως ΠΡΟΣΟΧΗ. Μην αφήνετε τους νταβατζήδες της προπαγάνδας να εισχωρήσουν στο κόμμα μας. Κλείστε τους την πόρτα. Μην κρατούν αιχμάλωτη στα γρανάζια των μηχανισμών τους την πολιτική σκέψη σας και τη χαρά που πρόσκαιρα σας κάνουν να νιώθετε, δείχνοντας μπροστά πότε τον έναν και πότε τον άλλο υποψήφιο που επιθυμείτε. Αν σας φυλακίσουν τη σκέψη και την πίστη σας σήμερα θα σας πάρουν την ψυχή αύριο για να την οδηγήσουν με ασφάλεια στα συμφέροντά τους. Αν παραδοθείτε σήμερα, ξαφνικά θα διαπιστώσετε, ότι από ένα σημείο και πέρα, θα δώσουν τον αέρα του νικητή όπου θέλουν για να σας οδηγήσουν στην κατεύθυνση που τα κρατικοδίαιτα παράσιτα επιθυμούν.
Συναγωνιστές μας.
Μην παρασύρεστε. Είμαστε υπεύθυνα κομματικά μέλη.......
και υπεύθυνα πολιτικά όντα. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να είμαστε τα πρόβατα του τσοπάνη νταβατζή.
Μόνος γνώμονας της σταθερής σας απόφασης θα πρέπει να είναι η ιδεολογική σας τοποθέτηση, η συνείδησή σας, η λογική σας και η καρδιά σας. Μόνο η κάλπη θα κρίνει τον νικητή.
Ψηφίστε αυτόν ή αυτήν που εσείς και μόνο εσείς πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: