Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ημερολόγιο Χριστοφοράκου ή ημερολόγιο αρχηγού κράτους;


Αν διαβάσει κανείς τη σημερινή εφημερίδα REAL NEWS, θα δει με έκπληξη τον αριθμό των πολιτικών προσώπων που ήταν καταγεγραμμένα στο ημερολόγιο του κ. Χριστοφοράκου.  Είναι δε τόσος ο αριθμός και τέτοιας σπουδαιότητας τα πρόσωπα που ήταν στο ημερολόγιό του, που είναι να απορεί κανείς:
Αυτό τελικά τι ήταν; Ημερολόγιο ενός απλού διευθυντή μιας ιδιωτικής επιχείρησης ή ημερολόγιο αρχηγού κράτους;

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ένα βήμα πριν την πτώχευση.

Είμαστε ήδη στα περίχωρα της πτώχευσης. Από μια μεριά ίσως είναι για καλό μας. Ήρθε μάλλον η ώρα να τελειώνουμε με αυτό το φαινόμενο του σοσιαλισμού της αρπαχτής των κρατικοδίαιτων παρασίτων σε βάρος ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Η Θεία Δίκη το έφερε να καταρρεύσει ο κρατισμός στα χέρια του δημιουργού του, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ.

Το πατριωτικόν ΠΑΣΟΚ και οι αγρότες.


Το πατριωτικόν ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε στον πατριωτισμό των αγροτών και τους ζήτησε να φύγουν από τα μπλόκα. Όμως ας δούμε τι έχει κάνει μέχρι τώρα το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ για την Πατρίδα και το Έθνος, στο λίγο χρονικό διάστημα που είναι στην εξουσία με μόλις το 30,33% του συνολικού εκλογικού σώματος:
1) Κατάργησε το Υπ. Μακεδονίας - Θράκης
2) Κατάργησε το Υπ. Αιγαίου
3) Απάλειψε τον "εθνικό" χαρακτήρα της Παιδείας
4) Έγιναν συναντήσεις άνευ λόγου με Ερντογάν και Γκρουέφσκι
5) Εισάγει νομοσχέδιο για....

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Σαμαράς: Να δημοσιευτούν οι επιστολές Ερντογάν – Παπανδρέου.



Τον κίνδυνο διολίσθησης σε διμερή διάλογο με την Τουρκία κεκλεισμένων των θυρών, επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς, έπειτα από τις, αγνώστου περιεχομένου, επιστολές που αντάλλαξαν ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Ερντογάν και την έκδηλη ικανοποίηση του τελευταίου.
Ως εκ τούτου ο Αντώνης Σαμαράς, ζητά να γνωστοποιηθεί.....

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Στο τέλος θα καταλήξει τροχονόμος ο Σαμαράς, εκτός εάν……..





Έπειτα και αυτό το γεγονός μεταξύ  των κ.κ. Μαρκόπουλου και Κεδίκογλου, όπου χρειάστηκε και πάλι η «πυροσβεστική» παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι, το μέλλον δεν φαίνεται ευοίωνο. Όμως τα πράγματα δεν μπορούν να προχωρήσουν έτσι. Ή υπάρχει συντεταγμένη κοινοβουλευτική ομάδα ή όχι.
Φυσικά δεν ευθύνεται καθόλου ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς για.....

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η ευχαριστήρια επιστολή Καραμανλή προς Χριστοφοράκο.



Κανένας μας δεν οφείλει καμία εξήγηση για καμία επιστολή. Δεν θα μπούμε εμείς εδώ στη βάση του κόμματος στη λογική που θέλει το ΠΑΣΟΚ να ασχολούμαστε με διάφορα έγγραφα και πληροφορίες που θα εκτοξεύονται από εδώ και στο εξής, προκειμένου να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα και η οικονομική κρίση πάνω στα πτώματά μας για να διασωθεί η πολιτική νομενκλατούρα των εθνομηδενιστών. Κανένας δεν θα βγει αλώβητος από.....

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Η ομιλία Σαμαρά στην ΚΕ





"Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί, τον Οκτώβριο, το Κόμμα μας είχε μόλις υποστεί μια βαριά εκλογική ήττα και βρισκόταν σε εσωτερικές διεργασίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου.
Στους τρεις μήνες που μεσολάβησαν καταφέραμε κάτι πρωτοφανές: Μετατρέψαμε την κρίση σε ευκαιρία για την αναγέννηση του κόμματός μας. Ανοιχτήκαμε στην κοινωνία, εγγράψαμε εκατοντάδες.......

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Οι Βούλγαροι κάνουν κουμάντο.

Δεν είμαστε καλά. Το πληροφορηθήκαμε και δεν το πιστεύαμε. Ήρθε λέει ο Βούλγαρος πρωθυπουργός και συνεννοήθηκε με τους Έλληνες αγρότες να ανοίξουν τα σύνορα. Δηλαδή αναμίχθηκε ξένος πρωθυπουργός στα εσωτερικά μας θέματα. Μάλιστα λέει υποσχέθηκε να προωθήσει τα αιτήματα των Ελλήνων αγροτών στην Ε.Ε.
Καλά και ο Έλληνας πρωθυπουργός τι κάνει; Ρίχνει πάλι καμιά.....

Να πάμε σε εκλογές το Μάρτιο.





Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που εκβίαζε εκλογές, χρησιμοποιώντας την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Κέρδισε λοιπόν, εξαπατώντας όμως πλήρως τον ελληνικό λαό. Υποσχέθηκε καλύτερη οικονομική πολιτική από αυτή που πρότεινε ο Καραμανλής και τελικά θα εφαρμόσει πολύ χειρότερη. Κυρίως όμως απέκρυψε από τον ελληνικό λαό σωρεία θεμάτων που τώρα βγάζει προς ψήφιση.
Το σοβαρότερο απ’ όλα τα θέματα που έκρυψε είναι το μεταναστευτικό. Δεν εξετάζουμε.....

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Έφοδος στο σπίτι Νεοδημοκράτη blogger.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έκανε έφοδο σε σπίτι blogger που ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και κατέσχεσε κομπιούτερς, ενώ ο blogger έχει οδηγηθεί στο αυτόφωρο.  
Παρακαλούμε το κόμμα, μέσω των αρμοδίων οργάνων του, να ελέγξει την κατάσταση. 

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ο Αντώνης Σαμαράς για το σχέδιο "Καλλικράτης"



Ο Αντώνης Σαμαράς στο χαιρετισμό που απηύθυνε στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, επέκρινε τις βιαστικές κινήσεις του ΠΑΣΟΚ στα θέματα της ΤΑ και τη σπουδή του για τη βιαστική εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» και ταυτόχρονα παρουσίασε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Μεταξύ άλλων είπε:.......

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά.



Σε μια ιστορική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA και εν μέσω ζητωκραυγών από τους νεολαίους του κόμματος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ανακοίνωσε ότι θα αλλάξουν οι καταστατικές διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ και ο επόμενος Πρόεδρος της νεολαίας θα εκλέγεται πλέον από όλα τα μέλη τη βάση της νεολαίας.

Ένα τεράστιο λοιπόν.....

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ας ελπίσουμε να ανοίξει η δημοκρατία στην ΟΝΝΕΔ



Το έχουμε ζητήσει κατ’ επανάληψη από αυτό εδώ το blog, να εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από όλα τα μέλη της βάσης της νεολαίας.

Αύριο λοιπόν στις 11.30, θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη 7η Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA (Μιχαλακοπούλου 50).
Στη συνεδρίαση θα μιλήσει.....

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ελλάδα, η χώρα των ακραίων αντιθέσεων.





1. Έχουμε πολλαπλάσιο αριθμό καθηγητών ανά μαθητή από άλλες χώρες, αλλά πολύ κακή ποιότητα του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

2. Έχουμε τόσους στρατηγούς όσους περίπου οι ΗΠΑ, αλλά όχι στρατό. Για πιο κάτω αξιωματικούς, δεν το συζητάμε
3. Έχουμε διπλάσιο αριθμών αστυνομικών, σε αναλογία πληθυσμού, από πολλές άλλες χώρες, αλλά ανύπαρκτη αστυνόμευση.
4. Έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό εφοριακών από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, αλλά....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Ο Καποδίστριας στα νύχια μεγαλοεργολάβων!!!



Από την αρχή κάτι δεν μου πήγαινε καλά, ξεκίνησε τις δηλώσεις ο Παπανδρέου, συνέχισε ο Ραγκούσης και πουθενά δεν άκουγα το όνομα "Καποδίστριας" ή έστω "Καποδίστριας 2" βρε αδερφέ... Και κολλημένο κάτω από την εικόνα της τηλεόρασης το σύνθημα: "η νέα διοικητική αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης".
Και ξαφνικά, τσουπ, μας τον ξεφούρνισαν, τέρμα ο Καποδίστριας, ξεχάστε τον, ζήτω ο "Καλλικράτης". Μην μου πείτε ότι.....

Μόνο μην πάμε στον κουβά Γιώργο 'μ!!!

Ο πρωθυπουργός μας δήλωσε χτες ότι "Θα το κερδίσουμε το Στοίχημα". Εύκολα το λες, αλλά πόσο εύκολα μπορείς να τα καταφέρεις; Ξέρεις πόσοι και πόσοι έχουν "πάει κουβά", πιστεύοντας ότι έχουν το σίγουρο, το άχαστο, αυτό που θα τους αλλάξει την ζωή;
Γιατί, όσο και να το κάνουμε, αν ήταν βέβαιο, δεν θα ήταν Στοίχημα. Το ρίσκο πάντα....

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ο Αντώνης Σαμαράς, για το πασοκικό αλαλούμ.


Σήμερα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε τι ακριβώς υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά. Ο ελληνικός λαός τα θυμάται.
Δεν χρειάζεται να δείξουμε πόσο γρήγορα διαψεύσθηκαν οι υποσχέσεις του. Φροντίζει και αυτοδιαψεύδεται καθημερινά η ίδια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Δεν χρειάζεται να δείξουμε ότι δεν είχαν το παραμικρό «σχέδιο». Το αποδεικνύουν....

Έχει χαθεί η μπάλα.


Δεν μπορείς, ούτε προλαβαίνεις πια να σχολιάσεις το τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ.
Τι να προλάβουμε να σχολιάσουμε; Αυτά που είπε η κ. Παπανδρέου, αυτά που είπε ο κ. Παπουτσής, αυτά που είπε ο κ. Φλωρίδης ή αυτό που είπε οκ. Γείτονας;
Τι να σχολιάσουμε; τα μέτρα που ανακοινώνονται το πρωϊ και το απόγευμα τα παίρνουν πίσω;
Το καταπληκτικότερο το είπε ο κ. Γείτονας, ότι δηλαδή....

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Κύριε Παπανδρέου μην κρύβεσαι πίσω από τον Πεταλωτή.


κ. Παπανδρέου,
Εσύ που έζησες μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά στο ίδιο Πανεπιστήμιο και στους ίδιους κοιτώνες, πες και σε μας, τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, για να ξέρουμε από πρώτο χέρι: Είναι ο Αντώνης Σαμαράς ο πολιτικός που θα άνοιγε τα σύνορα της χώρας του και θα την έκανε ξέφραγο αμπέλι όπως τον κατηγορεί ο υπουργός σου; Θέλουμε να το ακούσουμε από εσένα που τον έζησες και τον ξέρεις. Έχει σημασία.
Μην κρύβεσαι λοιπόν πίσω από τον υπουργό σου για μια τέτοιας....

Τι ήταν πάλι αυτό;



Χθες το βράδυ σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό ήταν από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Παναγιωτόπουλος και από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Ευθυμίου ο οποίος είπε δύο πράγματα που τουλάχιστον μας ξάφνιασαν ως πολιτικά επιχειρήματα. Κατ’ αρχήν υποστήριξε ότι η χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες θα μειώσει το κύμα εισόδου στη χώρα (αν είναι δυνατόν!!) και δεύτερον είπε ότι πρέπει να γίνουν νόμιμοι οι λαθρομετανάστες για να νομιμοποιηθεί η παράνομη εργασία και έτσι να σωθούν τα ασφαλιστικά ταμεία!!!!!!!.
Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς γι' αυτή την πολιτική σκέψη;

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τους μετανάστες.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τους μετανάστες:

Κύριε υπουργέ,
Στην πρόσφατη ομιλία μου στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό είχα προειδοποιήσει την Κυβέρνηση:
«…το πρόβλημα των νομίμων μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, δεν είναι απλά ζήτημα πολιτογράφησής τους. Είναι και θέμα ενσωμάτωσής τους στο σώμα και τον πολιτισμό της χώρας. Των ίδιων και, κυρίως, των παιδιών τους που γεννήθηκαν εδώ…
Μην προχωρήσετε σε άκριτη μαζική νομιμοποίηση χωρίς τις προϋποθέσεις που βάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ελάτε πρώτα να συζητήσουμε χωρίς βιασύνη τα κριτήρια, ώστε να προστατέψουμε τους νόμιμους μετανάστες και την ενσωμάτωσή τους με κοινωνική συνοχή…»
Η Κυβέρνηση δεν άκουσε.....

Κουνηθείτε εκεί στη Ρηγίλλης.



Σήμερα το πρωϊ από το ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος ως γνωστόν στήριξε με πάθος την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην αρχηγία του κόμματος, στράφηκε εναντίον της Ρηγίλλης και αναρωτιόταν, όπως και όλοι μας εξ άλλου, για τη βουβαμάρα που έχει πέσει στο κόμμα και για το ότι δεν κουνιέται φύλλο. Ούτε κάτι καινούργιο σε σχέση με το κόμμα, ούτε καμία πρόταση για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα.
Αντώνη Σαμαρά, το έχουμε ξαναπεί (εδώ).
Παλιότερα είχες....

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Περί δημοκρατίας και τρομοκρατίας.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου μας είπε ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. Εμείς λέμε ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται σε δύο περιπτώσεις: 1) Όταν υπάρχει πραγματική δημοκρατία ή 2) όταν η δημοκρατία είναι απούσα, οπότε ποια δημοκρατία να τρομοκρατηθεί;
Τι εννοούσε άραγε ο ποιητής;

ΠΑΣΟΚ, μία αστεία περίπτωση.



Αναρωτηθείτε αγαπητοί μας φίλοι:
1) Ποιοί πήραν τα 11 δις και τα πήγαν στο εξωτερικό; Οι απλοί πολίτες ή τα μέλη της άρχουσας τάξης; Ο απλός πολίτης, καλείται να χρυσοπληρώσει ένα ακίνητο, αλλά το ακίνητο δεν μπορεί να φυγαδευτεί.
2) Ποιος νοιάζεται για το πρόβλημα των μεταναστών; Αυτοί που μπορούν να μετακινούν τον πλούτο τους σε κλάσματα του δευτερολέπτου και να πάνε στα σαλέ της Ελβετίας να ζήσουν ή εκείνοι που είναι δεμένοι με τον τόπο τους και δεν μπορούν να μετακινηθούν ούτε από Πατήσια – Ομόνοια;
3) Ποιός νοιάζεται για το εάν ξεσηκωθούν κάποιες χιλιάδες μουσουλμάνοι στην Υπερπεριφέρεια της Θράκης που σχεδιάζει να φτιάξει το ΠΑΣΟΚ (καταργώντας Δήμους και Νομούς) και ζητήσουν ανεξαρτησία; Αυτοί που μπορούν άνετα να πάνε στο εξωτερικό και να.....

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αισθάνεται άβολα.


Οι άνθρωποι, όχι μόνο δεν ξέρουν πως να κυβερνήσουν, αλλά δεν προσέχουν και τι λένε. Το πρωϊ λοιπόν εμφανίστηκε ο υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, στην εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα στο MEGA (χωρίς γραβάτα, σοσιαλιστής γαρ) και είπε ότι όταν πάει στις Βρυξέλλες και κάθετε στο τραπέζι με άλλους Ευρωπαίους συναδέλφους του, αισθάνεται άβολα. Δηλαδή ντρέπεται. Έχουμε λοιπόν έναν υπουργό που ντρέπεται και το λέει και δημόσια. Αν είναι δυνατόν!!!
Αφού λοιπόν....

Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά προς τους αδέσμευτους bloggers.





Αγαπητοί φίλοι,
Έστω και καθυστερημένα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη συνεισφορά σας στο άνοιγμα του κόμματός μας στην κοινωνία…
Σε μια δύσκολη στιγμή, φέρατε το μήνυμα της Δημοκρατικής Επανάστασής μας, σε όλους τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα στα πιο ανήσυχα πνεύματα που «σερφάρουν» στο διαδίκτυο και συζητούν στις ιστοσελίδες σας.
Δυστυχώς, αυτά τα ανήσυχα πνεύματα.....

Αντώνη Σαμαρά, άκουσέ μας και τόλμησε. Ή τώρα ή ποτέ.




Αντώνη Σαμαρά,
Η εκλογή σου στην ηγεσία του κόμματος έγινε, όπως παραδέχονται όλοι, με σχεδόν κινηματικές διαδικασίες. Ανατράπηκαν όλα τα δεδομένα και από το πουθενά ένα τεράστιο αγανακτισμένο πλήθος Νεοδημοκρατών, που έχουν κατασυκοφαντηθεί για συντηρητισμό και οπισθοδρόμηση, σε εξέλεξε στην ηγεσία του κόμματος γιατί του μίλησες για αλλαγή σε όλους τους τομείς. Γιατί πίστεψε ότι εσύ, που κάποτε δεν υπολόγισες τη σίγουρη πολιτική σου καριέρα, θα είσαι ο νέος επαναστάτης που θα τα ανατρέψει όλα. Είσαι λοιπόν καταδικασμένος να είσαι ο οραματιστής επαναστάτης και όχι ο νέος διαχειριστής. Σε διαφορετική περίπτωση.......

Γ. Πρετεντέρης. Φόροι, φόροι, φόροι…..



Σε σημερινό άρθρο του ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Πρετεντέρης εγκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία για το γεγονός ότι ζητάμε λιγότερους φόρους και περισσότερη ανάπτυξη και μας κατονομάζει ως πυρομανείς που βάλαμε φωτιά και τώρα ζητάμε να την σβήσουμε.

Προτείνει μάλιστα πολύ περισσότερους φόρους και συνεχώς κι άλλους φόρους για να καλυφθεί το έλλειμμα και κάνει αστεϊσμούς με την επίκληση της Lehman Βrothers.
Εκείνο όμως που αποκρύπτει....

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Αντώνης Σαμαράς: Όχι βουλευτές δύο ταχυτήτων.


Όχι βουλευτές δύο ταχυτήτων, ούτε πολυδιάσπαση της χώρας σε πολυάριθμες μονοεδρικές περιφέρειες, ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς και ταυτόχρονα έστειλε επιστολές προς όλα τα κόμματα για συγκρότηση διακομματικής επιτροπής και συζήτηση για νέο εκλογικό νόμο από μηδενική βάση με ένα μίνιμουμ συναίνεσης απ’ όλα τα κόμματα.
Απ’ ότι φαίνεται το ΠΑΣΟΚ, εγωιστικά σκεπτόμενο, θα απορρίψει την πρόταση και εδώ που τα λέμε πολύ θα θέλαμε να την απορρίψει για να γελάσει ο κάθε πικραμένος με το έκτρωμα που θα φτιάξει.
Βέβαια θα πείτε: Γιατί να γελάσουμε με το χάλι της χώρας; Όμως αυτή η ηγετική ελίτ του ΠΑΣΟΚ, μόνο γέλιο μπορεί να βγάλει. 

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Αναζήτηση νέων στελεχών.



Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει εντολή στο επιτελείο του να αναζητηθούν νέα στελέχη με δυνατά βιογραφικά για την γραμματειακή υποστήριξη του κόμματος. Παράλληλα προτίθεται να αναθέσει σε νέους βουλευτές καθήκοντα μέσα στο κόμμα σε θέσεις που κατείχαν παλιοί κομματικοί ή πολιτευτές οι οποίοι στην ουσία δεν προσέφεραν πλέον κανένα απολύτως έργο.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Αρχές Μαρτίου ο προσυνεδριακός διάλογος.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προσυνεδριακός διάλογος στη Νέα Δημοκρατία θα αρχίσεις στις αρχές Μαρτίου 2010 και το Συνέδριο θα γίνει τον Ιούνιο 2010.
Εξάλλου ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη αποστείλει σε όλα τα μέλη, μαζί με τις ευχές του για τις γιορτές, έγγραφη πρόσκληση να συμμετάσχουν στον προσυνεδριακό διάλογο και στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Η Νέα Δημοκρατία λέει ΝΑΙ σε όλες τις εξεταστικές επιτροπές.




Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες, για λόγους που καταλαβαίνει ο καθένας -και παρά τις διαδοχικές ανακοινώσεις του κόμματος- αναπτύσσεται μια παραφιλολογία για τη στάση, που θα τηρήσει η Ν.Δ. για τις Εξεταστικές Επιτροπές, η αλήθεια είναι μία. Και την επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά:
Η θέση της Νέας Δημοκρατίας.....

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Μπαίνουμε σε καθεστώς αυστηρής επιτήρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η χώρα μας εισέρχεται οικειοθελώς σε καθεστώς πρόωρου αυστηρού οικονομικού ελέγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα κληθούμε να λάβουμε μέσα σε συγκεκριμένη προθεσμία τα αναγκαία μέτρα που θα καθορίσει η ΕΕ για τη μείωση του ελλείμματος, αν τα ελληνικά μέτρα που θα υποβληθούν για έγκριση αύριο δεν θεωρηθούν επαρκή.

Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά....

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Πρέπει να αποδείξεις ότι πληρώνεις για να ζεις, διαφορετικά θα φορολογηθείς.




Αν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έπεσε από οργή και αγανάκτηση, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα πέσει από μεγάλο γέλωτα. Δεν αντέχουμε μέρα γιορτινή σήμερα να βλέπουμε έναν ολόκληρο λαό, αντί στραφεί εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη φημολογούμενη συλλογή αποδείξεων, να κάθεται να συζητάει το παράλογο αυτό θέμα. Καλά απορούμε, δεν έχει καταλάβει ακόμα ο κόσμος περί τίνος πρόκειται;
Κατ’ αρχήν ο σκοπός του νόμου για το προσωπικό αφορολόγητο ήταν ότι αναγνώριζε στον κάθε φορολογούμενο ένα....