Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Να πάμε σε εκλογές το Μάρτιο.





Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που εκβίαζε εκλογές, χρησιμοποιώντας την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Κέρδισε λοιπόν, εξαπατώντας όμως πλήρως τον ελληνικό λαό. Υποσχέθηκε καλύτερη οικονομική πολιτική από αυτή που πρότεινε ο Καραμανλής και τελικά θα εφαρμόσει πολύ χειρότερη. Κυρίως όμως απέκρυψε από τον ελληνικό λαό σωρεία θεμάτων που τώρα βγάζει προς ψήφιση.
Το σοβαρότερο απ’ όλα τα θέματα που έκρυψε είναι το μεταναστευτικό. Δεν εξετάζουμε.....
ποιες απόψεις έχει ο καθένας πάνω στο θέμα αυτό, το οποίο είναι δικαίωμα του καθενός. Μας νοιάζει όμως τα μέγιστα ότι αυτό το θέμα δεν το γνώριζε ο λαός πριν τις εκλογές, ώστε να τοποθετηθεί κατάλληλα σε ένα τόσο σοβαρότατο ζήτημα, που συνεπάγεται εθνική αλλοίωση, αλλά κυρίως αλλοίωση του εκλογικού σώματος.
Γνωρίζουμε ότι πολλές φωνές μέσα στη Ρηγίλλης ζητάνε από τον Αντώνη Σαμαρά να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές το Μάρτιο με βασικό θέμα το μεταναστευτικό.
Εμείς από εδώ κάτω από τη βάση ενώνουμε τη φωνή μας και λέμε:
Αντώνη Σαμαρά ναι. Ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να αποσύρει πάραυτα το θέμα για τους μετανάστες διαφορετικά ζήτησε εκλογές το Μάρτιο με βασικό θέμα εκλογών την τοποθέτηση του λαού πάνω στο θέμα αυτό. Μπορεί να δήλωσες ότι θα στηρίξεις τον κ. Παπούλια για Πρόεδρο, αλλά και το ΠΑΣΟΚ είχε αποκρύψει την αντζέντα για το μεταναστευτικό, την οποία δεν γνώριζες, ούτε γνωρίζαμε, οπότε ή θα αποσύρει ή θα οδηγηθεί σε εκλογές. Δεν πρόκειται να χάσεις τις εκλογές, αλλά και αν τις χάσεις, αφενός δεν υπάρχει κίνδυνος αμφισβήτησής σου, για τόσο λίγο χρονικό διάστημα, αφετέρου θα σου έχει δοθεί η ευκαιρία, με τη λίστα που υποχρεωτικά θα εφαρμοστεί, να στείλεις στο σπίτι τους κάποιους τύπους που νομίζουν ότι μπορούν να πριονίζουν την παράταξη.
Αντώνη Σαμαρά, είμαστε μαζί σου. Τόλμησέ το.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: