Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Φήμες ότι θα συμφωνήσει ο Σαμαράς.


Έντονες φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ ότι τελικά και ο Αντώνης Σαμαράς θα συμφωνήσει με την κρυφή σύμβαση του Παπανδρέου με το ΔΝΤ, που βάζει θηλιά στο λαιμό του λαού.
Εκείνο που εμείς εδώ κάτω στη βάση λέμε είναι ότι:
Ελπίζουμε να είναι μόνο φήμες.
Ελπίζουμε ότι πέντε μήνες μόνο μετά την κινηματική εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος δεν θα ταυτιστεί με τον Παπανδρέου και τον Μητσοτάκη.
Επιτέλους, θέλουμε κάπου να πιστεύουμε.  

Συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Λόγω της κρισιμότητας των εξελίξεων, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ζήτησε να γίνει δεκτός, εκτάκτως, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Μετά τη συνάντηση αυτή ο κ. Σαμαράς δήλωσε:
« Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας.
Ζήτησα από....

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Έντονες φήμες για επικείμενη παραίτηση Λοβέρδου.


Οργιάζουν στο διαδίκτυο φήμες για εκδήλωση πρόθεσης από την πλευρά του υπουργού εργασίας κ. Α. Λοβέρδου να παραιτηθεί.
Πάντως τα μέτρα που πρόκειται να ανακοινωθούν είναι συγκλονιστικά, ασύλληπτα για τον κοινό νου.
Δυστυχώς τα σκληρά μέτρα που θα οδηγήσουν στην φτώχεια και...

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Παρελθόν για τη ΝΔ, ο Αριστοτέλης Παυλίδης.


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Σήμερα την 27η Απριλίου 2010 συνήλθε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Προέδρου της κ. Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν του υπ’ αριθμ. 650/26-4-2010 εγγράφου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.
Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι....

Παίζονται δισεκατομμύρια στη χρεοκοπία μας.


Στην πρώτη θέση στις πιθανότητες για χρεοκοπία έχουν ανεβάσει την Ελλάδα. Με βάση τα στοιχεία της εταιρίας CMA Data Vision, η χώρα μας έρχεται πρώτη στις πιθανότητες χρεοκοπίας με 46,06%.
Αυτή τη στιγμή παίζονται δισεκατομμύρια από τους κερδοσκόπους που ποντάρουν στη χρεοκοπία της χώρας μας, τη στιγμή που τα spreads ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής και η ΕΕ αργεί να μας στηρίξει.
Όλα αυτά μοιάζουν με έναν προαναγγελθέντα αργό θάνατο. 

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Το πολιτικό σύστημα καταρρέει, ο λαός απαιτεί ρήξεις και ανατροπές...


Σε μια από τις καλύτερες ομιλίες του ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε σήμερα από την Καλαμάτα μήνυμα ελπίδας στην ελληνική κοινωνία και υποσχέθηκε ότι στα δύσκολα που έρχονται η νέα Νέα Δημοκρατία θα διατηρήσει όρθια την Ελπίδα του Ελληνικού λαού και θα μετατρέψει το σχέδιό της σε σωτηρία για τον τόπο.
Μίλησε επίσης για κινηματικές διαδικασίες, στέλντοντας έτσι σαφές μήνυμα σε όσους θέλουν να καταστήσουν τη ΝΔ μέρος του προβλήματος και να την παγιδεύσουν σε διαδικασίες συνδιαχείρισης της κρίσης. Το πολιτικό σύστημα καταρρέει, η κοινωνία και...

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΝΔ: Κραυγαλέα η ανεπάρκεια του Πρωθυπουργού...


Σκληραίνει μέρα με την ημέρα η αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ για το ΔΝΤ και την Οικονομία. Χθες ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε «προσωπικό κατόρθωμα» του Γιώργου Παπανδρέου την προσφυγή στο ΔΝΤ.
Σήμερα ο Πρωθυπουργός απάντησε ασκώντας δριμεία κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση λέγοντας ότι οδήγησε τη χώρα σε υπερχρέωση με τεράστια ελλείμματα «Φτάσαμε εδώ υπερχρεωμένοι σε τέτοιο βαθμό που φοβήθηκαν ακόμη και οι καλοί πιστωτές μας», πρόσθεσε.
Απαντώντας ο εκπρόσωπος  της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Ρόδο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:....

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

23-4-2010. Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ


Σήμερα, 23-4-2010 από το Καστελόριζο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γεώργιος Παπανδρέου (θα μείνει στην ιστορία) ανακοίνωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος βάζουν τη χώρα υπό διεθνή κατοχή, όπως αυτή εκφράζεται από το ΔΝΤ και τους κερδοσκόπους της ΕΕ και κυρίως τη Γερμανία.
Μετά την έξοδο από τη Γερμανική κατοχή το 1945, η Ελλάδα σήμερα οδηγείται και πάλι στην ουσία υπό Γερμανική κατοχή, αφού αφενός ήταν απαίτηση της Γερμανίας αυτή η εξέλιξη και αφετέρου θα είναι κυρίως η Γερμανία αυτή που κερδίζει από τη διαφορά των επιτοκίων σε βάρος της δικής μας εξαθλίωσης.  

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Δανεισμός: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους;;;;


Το ζήτημα που αναδεικνύει σήμερα (20-4-2010) με το πρωτοσέλιδό του ο Ελεύθερος Τύπος είναι πολύ σημαντικότερο από ότι φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Αν υπάρχει δόλος και όχι απλή ανοησία (πόση πια;), τότε, τα καταγγελλόμενα είναι, χωρίς υπερβολή και εφόσον βέβαια ευσταθούν, το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως, ίσως, του ελληνικού κράτους, καθώς αποτέλεσε τον πυρήνα του μηχανισμού, με τον οποίο εκτοξεύθηκαν τα spreads στα ύψη και οδηγήθηκε η χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας.
 Για να γίνει κατανοητό το σκάνδαλο στο ευρύ κοινό, πρέπει να...

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Έρχονται λοιπόν και οι απολύσεις στο Δημόσιο.


Όπως ακούσαμε απόψε από τα χείλη του κ. Χατζηνικολάου, οι απολύσεις στο Δημόσιο θα είναι 180.000 υπάλληλοι.
Όλοι αυτοί λοιπόν θα μπουν στην ανεργία και θα συναγωνίζονται στην εξαθλίωση τους λαθρομετανάστες για ένα κομμάτι ψωμί.
Εμείς όμως ρωτάμε:
1) Πόσοι από αυτούς που θα απολυθούν θα είναι Νεοδημοκράτες και πόσοι Πασόκοι; Εδώ θα θέλαμε να δούμε....

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Σαμαράς: Κατά Δ.Ν.Τ. και μηχανισμού στήριξης...


Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στη οικονομία, μετά και την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup.
Η συνάντηση κράτησρε  περισσότερο από μιάμιση και πρεαγματοποιηήθηκε ενώ είχε προηγηθεί σκληρή κόντρα στη Βουλή για το φορολογικό,
Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί πλέον μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι και η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που επέμεινε ότι κάθε ανάμειξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα ήταν καταστροφική για την πορεία της χώρας, ενω επανέλαβε τις...

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ίσως είναι καλύτερα να διαλυθούμε ως ΝΔ.


Είμαστε άξιοι να λεγόμαστε δημοκράτες ή αποτελούμε ντροπή για το πολιτικό σύστημα;
Ξεκινήσαμε 800.000 άνθρωποι και πήγαμε να ψηφίσουμε για αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία. Όπως ήταν επόμενο κάποιος θα έβγαινε. Θες με την πρώτη φορά, θες με τη δεύτερη, πάντως με μαθηματική ακρίβεια κάποιος από τους τρεις υποψήφιους θα έβγαινε. Λοιπόν, τι θα έπρεπε να γίνει; Οι ηττημένοι να πάρουν τους ψηφοφόρους τους και να φύγουν από το κόμμα; Αυτό δηλαδή είναι η φυσική κατάληξη μιας δημοκρατικής ψηφοφορίας;;
Όπως είναι γνωστό κέρδισε την εκλογική μάχη ο Αντώνης Σαμαράς και μάλιστα με ποσοστό πάνω από 50% από την πρώτη φορά.
Λοιπόν τι λέει ο βασικός νόμος της.....

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Πρόβλεψη - βόμβα της Goldman Sachs: ΔΝΤ στην Ελλάδα τον Απρίλιο!!!


Αποκαλυπτική είναι η εκτίμηση του επικεφαλής οικονομολόγου της Goldman Sachs στην Ευρώπη, την οποία απέστειλε σήμερα το πρωϊ σε άλλα κορυφαία στελέχη του ομίλου: Εκτιμά 18μηνη εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα αρχής γενομένης από τα τέλη Απριλίου καθώς και περικοπές μισθών έως 20% στον ιδιωτικό τομέα.
Όπως ενημέρωσε με email τους κορυφαίους συνεργάτες του λίγες ώρες πριν από την συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τις δηλώσεις Τρισέ, ο Ερικ Νίλσεν εκτιμά ότι συμφωνία για εμπλοκή του ΔΝΤ είναι πολύ πιθανό να κλεισθεί τις...

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Δ. Δρούτσας: Το «Βόρεια Μακεδονία» ταιριάζει στις επιδιώξεις μας...


Το «Βόρεια Μακεδονία» ταιριάζει στο πλαίσιο των επιδιώξεων της Ελλάδας για ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων, που θα αποτυπώνει την πραγματικότητα, εκτιμά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, σε συνέντευξή του στη εφημερίδα Real News.
Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι επίκειται κατάθεση νέας πρότασης από τον Μάθιου Νίμιτς και το κατά πόσο το «Βόρεια Μακεδονία» είναι ένα καλό όνομα, ο κ. Δρούτσας απάντησε:
«Όλα αυτά τα χρόνια, διαδοχικές ηγεσίες στα Σκόπια απέφευγαν τη διαπραγμάτευση και έπαιζαν "κρυφτούλι" πίσω από τις προτάσεις του κ. Νίμιτς. Τα παιχνίδια τέλειωσαν. Μιλάμε ξεκάθαρα, κάνουμε το βήμα που μας....