Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΝΔ: Κραυγαλέα η ανεπάρκεια του Πρωθυπουργού...


Σκληραίνει μέρα με την ημέρα η αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ για το ΔΝΤ και την Οικονομία. Χθες ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε «προσωπικό κατόρθωμα» του Γιώργου Παπανδρέου την προσφυγή στο ΔΝΤ.
Σήμερα ο Πρωθυπουργός απάντησε ασκώντας δριμεία κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση λέγοντας ότι οδήγησε τη χώρα σε υπερχρέωση με τεράστια ελλείμματα «Φτάσαμε εδώ υπερχρεωμένοι σε τέτοιο βαθμό που φοβήθηκαν ακόμη και οι καλοί πιστωτές μας», πρόσθεσε.
Απαντώντας ο εκπρόσωπος  της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Ρόδο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:....

« Ας μην υποκρίνεται ο κ. Παπανδρέου ότι δεν έχει καταλάβει που οδήγησε τη χώρα…Το “κατόρθωμά του” με το ΔΝΤ δεν αντιμετωπίζεται με εύκολους αφορισμούς κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Αντιμετωπίζεται με υπεύθυνη συλλογική προσπάθεια για δομικές αλλαγές στην Ελληνική οικονομία, που θα επιτρέψουν να υπερασπιστούμε την κοινωνική συνοχή και να βγούμε το ταχύτερο δυνατόν από τους όρους του ΔΝΤ. Εμείς εστιάζουμε την προσοχή μας σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Ο κ. Παπανδρέου, ας κρατήσει την οξύτητα και την αναζήτηση εύκολων άλλοθι για την κραυγαλέα ανεπάρκειά του.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: