Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Λάθος κ. Αβραμόπουλε και κ. Ψωμιάδη.




Ενώ και οι τέσσερις υποψήφιοι συμφώνησαν για την εκλογή του αρχηγού από τα μέλη του κόμματος, έστω και αυτά που θα γραφτούν την ίδια ημέρα της ψηφοφορίας, ξαφνικά οι κ.κ. Αβραμόπουλος και Ψωμιάδης, παραβιάζοντας τη συμφωνία ζητούν εκλογή και από τους περαστικούς φίλους, δίνοντας ταυτόχρονα εικόνα μη σοβαρότητας για την παράταξη.
Όχι φίλτατοι. Τέτοιες σκέψεις να τις βγάλετε από το μυαλό σας. Δεν θα το κάνουμε εδώ ΠΑΣΟΚ. Ή θα έχουμε οργανωμένο κόμμα που θα σέβεται τα μέλη του ή να το διαλύσουμε.. Αυτά τα τεχνάσματα που χρησιμοποίησε ο κ. Παπανδρέου προκειμένου να παρακάμψει και να νοθεύσει το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ για να μείνει αδέσμευτος από το κόμμα δεν θα γίνουν σε μας.
Αν θέλετε μόνο χειροκροτητές, όπως είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα, να το ξεχάσετε. Εμείς θέλουμε να συμμετέχουμε στις εσωκομματικές αποφάσεις και στην πολιτική χάραξη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να ήταν λάθος ενέργεια αλλά ήταν σωστή ως άποψη. Όσο ποιό πολλοί ψηφισουν τόσο θα μεγαλώνει η βάση. Τουλάχιστον θα ασχοληθούν και όσοι δεν θέλουν να είναι ενεργά μέλη αλλά απλοί ψηφοφόροι. Άλλωστε αυτοί δίνουν τη νίκη , αυτοί που αποφασίζουν με κάποια κριτήρια διαφορετικά.

Ας ψηφίσουν όσο περισσότεροι θέλουν. Αυτό θα πεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μη φοβάστε, θα έρθουν όσοι πιστεύουν κάτι από τη ΝΔ