Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Ο Παπανδρέου μειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου, από την αρχή που ανέλαβε την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε θέλησε να δίνει λόγο στην κομματική βάση. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να κάνει πέρα τον κομματικό κορμό του ΠΑΣΟΚ και να μείνει ανεξέλεγκτος ηγεμόνας.
Το αποτέλεσμα; Μόλις λίγες ημέρες εκλεγείς πανίσχυρος πρωθυπουργός και η πολιτική του πρόταση για εκλογή Γενικού Γραμματέα στο κόμμα του μειοψήφησε.
Αν συνεχίσει να αγνοεί την κομματική βάση ο κ. Παπανδρέου, τελικά είτε θα πέσει είτε θα παραδοθεί στα κρατικοδίαιτα παράσιτα.
Αυτό θα πρέπει να είναι το μήνυμα και από εμάς προς τους υποψήφιους αρχηγούς μας. Θα ψηφιστεί εκείνος που θα ορκιστεί πίστη στην κομματική βάση και θα προτείνει εσωκομματικές αλλαγές που να εξαρτούν την κομματική ελίτ από τις δημοκρατικές επιλογές της βάσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

5-11-2007
Η αναπροσαρμογή των φόρων σε ποτά και τσιγάρα θα είναι της τάξης του 10%, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο....

12-7-2009_______________________
Συνέντευξη Λούκας Κατσέλη
Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Το τρίτο που είπε με το οποίο συμφωνούμε είναι πως η δημοσιονομική εξυγίανση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Αλλά, βέβαια, δεν θα γίνει με επιβολή πρόσθετων φορολογικών μέτρων σε αυτούς που κινούν την αγορά... Και αυτή είναι η βασική μας διαφορά με...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ?
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ....
Ή ΟΙ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ?
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΖΩΑ.
Με δύο βελάσματα και δύο μουγρητά..
σαν το "πασοκ. πρώτα ο πολιτης"