Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχονται για να σιγουρευτούν για τα μέτρα!!

Στην έλευση της Τρόικας ή και μόνο κλιμακίου του ΔΝΤ, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, παραπέμπουν πηγές του Ταμείου, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης Βενιζέλου - Λαγκάρντ.

Κατά την ίδια πληροφόρηση, η επιστροφή δεν έχει ακόμη την έννοια της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, αλλά της διαπίστωσης ότι οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις...

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Φίλιπ Ρέσλερ: Εν ανάγκη... μια συντεταγμένη πτώχευση της Ελλάδας!!


Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ δεν αποκλείει μία συντεταγμένη πτώχευση της Ελλάδας προκειμένου να διασωθεί το ευρώ.
«Προκειμένου να σταθεροποιηθεί το ευρώ, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον ακόμη και βραχυπρόθεσμα καμία απαγόρευση σκέψεων», υποστηρίζει ο Ρέσλερ σε άρθρο που φιλοξενεί η εφημερίδα ‘Die Welt‘ στην αυριανή έκδοση της Δευτέρας.

Συμπεριλαμβάνει στις ενδεχόμενες ενέργειες....

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Τη δημιουργία "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" προτείνει ο πρώην καγκελάριος Γκ. Σρέντερ

O πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ απηύθυνε σήμερα έκκληση για τη δημιουργία "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης", λέγοντας ότι η Ένωση χρειάζεται μια κοινή κυβέρνηση για την αποφυγή μελλοντικών οικονομικών κρίσεων.

Ο Σρέντερ, Σοσιαλδημοκράτης, που κυβέρνησε τη χώρα από το 1998 έως το 2005, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Der Spiegel ότι....